***       Водещите вечерни новини       на 7 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 7 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Началник на кабинета на Румен Радев жестоко критикува Ваня Григорова. „Сиела Норма“: ЦИК умишлено забави подготовката на машинния вот


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 7 ноември   

 

На балотажа още веднъж имаше блокирали устройства и такива, които не издават разписки. От компанията, осигуряваща машините – „ Сиела Норма “, оповестиха, че от ЦИК са поръчали несъответствуващ тип хартия.

***

„ Маската на Григорова падна доста бързо. 

В едно само присъединяване съумя с най-долнопробен и дебелашки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, Политическа партия, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това).... Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкоз ниско равнище. Единственото ѝ почтително послание бе: „ господин Борисов “. 

Ако на някого не му е било ясно къде е обвързвана прочувствено, може да го изгледа “.

„ Григорова неотложно би трябвало да напусне Столичния общински съвет, тъй като с този товар към този момент не става нито за ръководеща, нито за съпротива. Г-н Борисов ще я трудоустрои “.

„ За сметка на това неуспялата претендент кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за акцията? Кой ѝ ги е дал? Как се тегли голям заем с ниски приходи? Не знае кои организации и за какво са я подкрепили? Не знае по какъв начин по този начин във " Факултето " едната седмица гласоподават за ГЕРБ, а на идната всеобщо за нея? Последното може елементарно да се свърже с уважителното „ господин Борисов “ “.

Методиев беше шеф на кабинета на Радев в първия му мандат като държавен глава и напусна поста септември 2020 година След това беше и шеф на кабинета на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, когато тя беше министър на стопанската система. 

***

***

„ В София нямаше фрапантни нарушавания с платен и следен избор и избирателен туризъм, каквито видяхме на доста други места. Не бих оценила като доста огромен шанса сходно оборване да промени крайния резултат “.

„ В последните години виждаме единствено промени, които подхождат на ползите на политическите партии, а не на проблемите “, уточни преподавателят по изборни системи и изборна администрация.

***

Резултатите на „ Възраждане “ не са тези, които искахме да бъдат, съобщи водачът на партията Костадин Костадинов на първа конференция след локалния избор, съобщи Българска телеграфна агенция.  

***

***

„ Това е решение на ръководителя, мандатът му изтичаше на 12 декември, той е взел решение да го направи по-рано от това, не е нищо изключително “.

***

„ Ние си приказваме умерено, даже и да си кажем неща, които са проблематични “, сподели Петков. 

На уточняващо запитване дали такава среща ще има на следващия ден, той добави: „ Утре ще бъдем дружно в зала в Народното събрание. Когато сътрудниците са подготвени, не бягаме от диалози “.

***

Според източник от военно министерство в Киев в дейностите на против " Вагнер " са взели присъединяване бойци и офицери от поделение за специфични интервенции към Главното ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Република Украйна, написа още медията.

***

Страната ще достави общо сред 12 и 18 самолета Ф-16, които ще бъдат употребявани в новия европейски подготвителен център за водачи на Ф-16 в Румъния, който ще бъде открит скоро, уточни нидерландското министерство на защитата.

***

В изявление за „ Политико “, което ще бъде излъчено в четвъртък, гръцкият министър-председател акцентира, че страната му би обмислила присъединяване в морски кулоар за филантропична помощ за Газа, в случай че бъде подсигурена цялостна отбрана за корабите.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР